Informacja o wynikach zapytania ofertowego:
—INFORMACJA O WYNIKACH ZAPYTANIA—
- Organizacja i przeprowadzenie szkoleń i doradztwa w ramach projektu „Kadry hotelarstwa i gastronomii – etap II”.
Termin składania ofert
do dnia 14-02-2019Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług w zakresie usług trenerskich w ramach projektu „Kadry hotelarstwa i gastronomii – etap II” zgodnie z poniższą specyfikacją:
1) BARMAN – 32 h (4dni ) x 3 grupy szkoleniowe
2) SOMMELIER – 32 h (4 dni) x 4 grupy szkoleniowe
3) BARISTA – 32 h (4 dni) x 3 grupy szkoleniowe
4) RECEPCJONISTA – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
5) ORGANIZATOR USŁUG CATERINGOWYCH – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
6) ORGANIZATOR USŁUG KONFERENCYJNYCH – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
7) ANIMATOR REKREACJI I ORGANIZACJI CZASU WOLNEGO – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
8) SPECJALISTA SPRZEDAŻY INTERNETOWEJ – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
9) KEY ACCOUNT MANAGER ( w turystyce) – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
10) REZYDENT – 64 h (8 dni) x 2 grupy szkolenioweZapraszamy do składania ofert:
Szczegóły:
—ZAPYTANIE OFERTOWE—
—ISTOTNE POSTANOWIENIA UMOWY—
—FORMULARZE OFERTY—