Informacja o wynikach zapytania ofertowego:

—INFORMACJA O WYNIKACH ZAPYTANIA—

 

  • Organizacja i przeprowadzenie szkoleń i doradztwa w ramach projektu „Kadry hotelarstwa i gastronomii – etap II”.

    Termin składania ofert
    do dnia 14-02-2019

    Przedmiotem zamówienia jest wykonanie usług w zakresie usług trenerskich w ramach projektu „Kadry hotelarstwa i gastronomii – etap II” zgodnie z poniższą specyfikacją:

     

    1) BARMAN – 32 h (4dni ) x 3 grupy szkoleniowe
    2) SOMMELIER – 32 h (4 dni) x 4 grupy szkoleniowe
    3) BARISTA – 32 h (4 dni) x 3 grupy szkoleniowe
    4) RECEPCJONISTA – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
    5) ORGANIZATOR USŁUG CATERINGOWYCH – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
    6) ORGANIZATOR USŁUG KONFERENCYJNYCH – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
    7) ANIMATOR REKREACJI I ORGANIZACJI CZASU WOLNEGO – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
    8) SPECJALISTA SPRZEDAŻY INTERNETOWEJ – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
    9) KEY ACCOUNT MANAGER ( w turystyce) – 48 h (6 dni) x 2 grupy szkoleniowe
    10) REZYDENT – 64 h (8 dni) x 2 grupy szkoleniowe

     

    Zapraszamy do składania ofert:

    Szczegóły:

    —ZAPYTANIE OFERTOWE—
    —ISTOTNE POSTANOWIENIA UMOWY—
    —FORMULARZE OFERTY—